Totalcar Parkoló Parádé 18. / Totalcar Mesterkurzus | 2017. október 15. Hungexpo IV. és V. kapu, Budapest

Idén utoljára parádézhatunk a Totalcarosokkal, ezúttal rendhagyó módon vasárnap délután. Ahogy az idei évben megszokhattuk, most sem maradunk Mesterkurzus nélkül. Wittinger Csaba és Nagy Gergő tart kiselőadást a designról és formatervezésről. Karotta jóvoltából lesz Totalcar forgatás is. Kapunyitás 15 órakor, mesterkurzus 16-tól, zárás 18 órakor. És ahogy a szervezők is kérik, csak ésszel!

Hungaroring Classic | 2017. szeptember 29. – október 1. Hungaroring, Mogyoród

Pár napos Goodwood fesztivál hangulat Magyarországon, a Hungaroringen, valódi versenyekkel, kiállításokkal. Az ’50-es, ’60-as és ’70-es évek klasszikusaival. Hogy csak párat említsek: Lola T70, Ferrari 250 GT, BMW 3.0 CSL, Jaguar E-Type, DeTomaso Pantera, AC Cobra, régi Formula autók, Le Mans-i és GT versenygépek, Porschék, Maseratik, Alfák, és még sorolhatnám. Aki csak teheti látogasson ki a rendezvényre. Biztosan megismételhetetlen élményben lesz része!

Parkoló Parádé 16. / Múzeumok Éjszakája / Totalcar Mesterkurzus | 2017. június 24. Hungexpo, Budapest

2017-ben ismét Múzeumok Éjszakája, és ha már az év legrövidebb éjszakáját ünneplik a múzeumok, a Totalcar is csatlakozik hozzá oldtimerekkel és youngtimerekkel mozgó múzeumként. Merthogy nem csupán szemlézni lehet az autókat, tulajdonosaik egy körre is elvisznek a Hungexpo passzázsáról indulva. A rendezvény egyben Parkoló Parádé is, szám szerint már a 16. A Mesterkurzus sem maradhat el, ezúttal Csikós Zsolt oktat, miről másról, mint a veteránozásról. Parkolás a Hungexpo IV. és V. -ös kapujánál behajtva, kezdés 19 órakor, zárás 22 órakor. A belépés ingyenes.

MAMI Kupa III. forduló | 2017. június 17-18. Kakucs Ring

A MAMI kupa motorverseny sorozatának története egészen 2009-ig nyúlik vissza. Olyan hazai pályákat látogatnak meg, mint az Euroring, Kakucs Ring, Rabócsring vagy éppen a Kecskeméti Gokart Stadion. A harmadik fordulónak a Kakucs Ring balos pályája ad otthont. A motorok felhozatala vegyes, a robogóktól, a veteránokon át, egészen a gyorsasági motorokig és supermoto kategóriáig. A kétnapos rendezvényre nézőként ingyenesen ellátogathatunk.